Domov / Novice / ZMAGOVALNI NIZ SE NADALJUJE

ZMAGOVALNI NIZ SE NADALJUJE

 

Na tekmo proti Borovnici smo tokrat odpotovali nekoliko oslabljeni, saj v ekipi ni bilo prvih dveh strelcev letošnjega prvenstva. Kljub temu smo pričakovali novi dve točki, ki smo jih na koncu tudi dobili.

Zaradi manjkajočih je prišlo tudi do menjav v napadih ter posledično nekoliko malo manj uigranih peterk. Dogovor pred tekmo je bil, da odigramo disciplinirano v obrambi in s tem skušamo omejitvi število nevarnih strelov nasprotne ekipe, kar nam je v dobršni meri tudi uspelo.

Tudi tokrat je že povsem na začetku tekmo ekipo v vodstvo povedel Klemen Mirc. Po vodstvu nismo spremenili načina igre in smo bili vseskozi rahlo bolj nevarni od nasprotnikov. Za drugi zadetek v mreži domačega vratarja je bilo potrebno počakati do 15. minute, ko je žogo v gol spretno pospravil Miha Rezar.

Drugi del tekme se bolje začeli igralci Borovnice, ki so pritisnili na naša vrata, a je obramba na čelu z vratarjem Janom Šolarjem odbila vse napade. Dobre štiri minute pred koncem tretjine pa smo le dosegli nov gol, tokrat je bil z desne strani uspešen Jure Noč. Ta gol nam je pred zadnjo tretjino dal kar lepo prednost, ki je do konca nismo več izpustili iz rok.

Domači so seveda skušali čim hitreje doseči gol priključka, ki bi jim še omogočal morebitno presenečenje v zaključku tekme. V tej tretjini smo sicer kar sedem minut igrali z igralcem manj, ampak obramba je še enkrat več vzdržala. Ob petminutni izključitvi našega igralca smo celo dosegli nov gol, strelec je bil Miha Jekler. Tekma je bila tako praktično odločena, svoj častni zadetek pa so igralci Borovnice dosegli ob izteku igralnega časa.

Tekma sama ni bila nič posebnega in bo hitro šla v pozabo, a novi dve točki sta tukaj. Tri tekme pred koncem prvenstva imamo tako šest točk prednosti pred ekipo Galaksa, za uvrstitev v elito pa  potrebujemo samo še eno osvojeno točko. Naš cilj je seveda zmagati vse tekme v letošnji sezoni, tako da gremo tudi v prihodnje dvoboje z mislijo na zmago. Čez dva tedna bomo doma gostili ekipo Galaksa, v marcu pa nas nato čakata še gostovanji pri Jawsih in Polycom Brlogu.

 

FBC BOROVNICA B  1 : 4  FBC THUNDER ENOS JESENICE

(0:2, 0:1, 1:1)

0:1 Klemen Mirc 2′

0:2 Miha Rezar 15′

0:3 Jure Noč (Rok More) 36′

0:4 Miha Jekler (Rok Kalan) 54′ SH

1:4 Silvo Komatar

 

Osnovna šola Martina Slomška Vrhnika, 7. 2. 2015 ob 16.00

Sodnika: Kalan, Kysselef

Izključitve: Borovnica 0 min, Thunder 7 min

Ekipa Thunderja: Jan Šolar, Matic Pretnar, Sebastjan Mulej, Miha Brudar, Denis Bakonić, Uroš Franc, Klemen Mirc, Rok More, Miha Jekler, Andraž Vovk, Jure Noč

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top