Domov / Novice / TUDI NA FIZIČNIH TEKMAH ZNAMO ZMAGOVATI

TUDI NA FIZIČNIH TEKMAH ZNAMO ZMAGOVATI

Nova zmaga in zanesljivo vodstvo na lestvici 1.SFL. Tokrat je bila žrtev ekipa FBK Jaws, ki je bila do te tekme še neporažena, zasedala pa je drugo mesto.

Tekma je upravičila pričakovanja, saj je bila naporna ter nekajkrat na meji incidenta. Letos smo tega že kar navajeni, za zmago v 1. SFL se je potrebno tudi pretepati z nasprotniki … Še enkrat več smo se temu prilagodili in na koncu zasluženo slavili, čeprav se je nasprotnik izkazal kot dobra ekipa, ki je v zadnjem letu ali dveh precej napredovala.

Srečanje se je odvijalo v hitrem tempu, saj sta ekipi igrali napadalno in agresivno. V prvem delu igre smo bili boljši nasprotnik, saj smo si ustvarili precej več priložnosti. Gol Aljoše Čamdžića, ki je padel po lepi akciji prvega napada, je tekmo še bolj odprl. Jawsi so do izenačenja prišli v 11. minuti, Aljoša pa je v 16. minuti zopet poskrbel za naše vodstvo. Na žalost nam ni uspelo tega rezultata obdržati do konca tretjine, ki se je tako zaključila z neodločenim rezultatom.

V nadaljevanju je tekma postajala vse bolj živčna, kar nas je kar nekoliko iztirilo, saj se nismo več posvečali sami igri. V tem delu igre je za Thunder zadel Rok More, na odmor pa smo odšli poravnani na 3 : 3.

Kot že na prejšnji tekmi, smo tudi tokrat v zadnji tretjini dali v višjo prestavo, kar se nam je obrestovalo v 43. minuti, ko je Rok Kalan dosegel prvi gol zaThunder po sezoni 2010/11, ko je zadnjič oblekel naš dres. Vodstvo je v 50. minuti povišal Uroš Franc, končni rezultat pa je v 54. minuti postavil David Mirc.

Junak tekme je bil danes Aljoša Čamdžić, ki v svoji prvi sezoni že kaže odlične predstave. Na šestih odigranih tekmah je dosegel že 16 točk in se je odlično vklopil v ekipo.

Zadnjo tekmo prvega dela prvenstva bomo odigrali čez dva tedna, kjer prav tako v domači dvorani gostimo ekipo Polycom Brlog. Šteje le zmaga, ki nas bo popeljala še malo bližje prvemu mestu in uvrstitvi v elito. Začetek sezone je izjemen, ampak zmagovalci in poraženci se štejejo po zadnjem krogu.

 

FBC THUNDER ENOS JESENICE  6:4  FBK JAWS
(2:2, 1:1, 3:1)

1:0 Aljoša Čamdžić (David Mirc) 8′
1:1 Sašo Cigale (Žan Slivnik) 11′
2:1 Aljoša Ćamdžić ( Denis Bakonić) 16′
2:2 OG 18′
3:2 Rok More (Aljoša Čamdžić) 22′
3:3 Matija Godeša 32′
4:3 Rok Kalan 43′
5:3 Uroš Franc (Aljoša Čamdžić) 50′
5:4 Tim Cigale (Sašo Cigale) PP 51′
6:4 David Mirc (Aljoša Čamdžić) 53′

 

Osnovna šola Prežihov Voranc Jesenice, 29.11.2014 ob 15.00

Sodnika: Zorman, Zupančič

Izključitve: Thunder 6+10 min, Jaws 8

Ekipa Thunderja: Matic Pretnar, Jan Šolar, Sebastjan Mulej, David Mirc, Miha Rezar, Miha Jekler, Aljoša Čamdžić, Miha Brudar, Jure Noč, Denis Bakonić, Uroš Franc, Klemen Mirc, Rok More, Rok Kalan, Andraž Vovk

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top