Domov / Novice / TRMA SE JE OBRESTOVALA

TRMA SE JE OBRESTOVALA

23.10.2016 3. kolo 1. ŽSFL ML

FBC THUNDER Ženske  :  BOROVNICA FLOORBALLSHOP.SI

7 : 6 ( 0 : 3 , 2 : 2 , 5 : 1 )

 

Postava FBC Thunder Enos Jesenice:

31# Špela Globočnik (G), 93# Maša Ahačič (G),10# Katja Mrak (C), 11# Nadja Kosič, 8# Mirjam Rupnik, 3# Patricija Usnik, 9# Katjuša Rozman, 22# Irena Kraner, 16# Nives Bergant, 25# Tjaša Kosič,

21# Maruša Tomšič, 13# Tjaša Mahkovec

 

Strelke za FBC Thunder Enos Jesenice

18:57  Nadja Kosič ….na podajo Nives Bergant

21:12  Katjuša Rozman

30:24  Irena Kraner

36:33  Irena Kraner…na podajo Patricije Usnik

37:15  Nadja Kosič

38:33 Katjuša Rozman…na podajo Mirjam Rupnik

44:10 Katjuša Rozman…na podajo Irene Kraner

 

Slab začetek-dober konec. Raztresena igra na začetku prve tretjine je botrovala temu, da je ekipa iz Borovnice že v 3. minuti tekme dosegla prvi gol na tekmi. V nadaljevanju tretjine se je slaba igra nadaljevala in Borovničanke so to izkoristile in v razmiku ene minute rezultat povečale na že na 0-3. Igra domačih igralk v tem delu tekme je bila precej raztrgana in gostujoče igralke so na premor odšle z vodstvom treh golov. Druga tretjina se je začela obetavno saj je v 19. minuti za znižanje rezultata na 1-3 poskrbela  Nadja Kosič po podaji Nives Bergant. Veselje pa ni trajalo dolgo saj so le minuto kasneje Borovničanke zopet zadele za 1-4.  Za dvig vzdušja na tribuni je v 22. minuti poskrbela Katjuša Rozman in rezultat znižala na 2-4. Še enkrat več pa je prišlo do padca koncentracije in druga tretjina se je po novem golu borovničank zaključila z njihovim vodstvom 2-5.

Zadnjo tretjino se je pokazala gorenjska trma in velika želja po zmagi kar se nam je obrestovalo v 31 minuti, ko je Irena Kraner zmanjšala zaostanek na dva gola.. Na žalost je ekipa Borovnice zopet hitro odgovorila z novim golom v domači mreži.

Zadnjih 10 minut se je igralo za biti ali ne biti….punce so iz sebe iztisnile vse atome moči  kar jih je še ostalo v njih in v razmiku  dveh minut rezultat zabile tri gole in rezultat poravnale na 6-6. Za izenačenje so  poskrbele Irena Kraner, Nadja Kosič in Katjuša Rozman. Za zgodovinsko prvo zmago FBC Thunder Enos Ženske je 50 sekund pred zaključkom tekme s hat-trickom poskrbela KATJUŠA ROZMAN na podajo Irene Kraner. Zadnje sekunde tekme so punce zaustavile vse nalete Borovničank in žogico zadržale v svoji posesti in poskrbele, do so točke ostale na Jesenicah.

V golu sta blesteli Špela Globočnik in Maša Ahačič, ki sta s svojimi odličnimi obrambami zaslužne, da je zmaga ostala doma.

Tekmo sta sodila Roland Brajič in Zoran Andrič. Kljub trdi igri na meji prekrškov sta sodila odlično kar dokazuje samo ena izključitev na tekmi.

Puncam čestitam za zelo borbeno igro do konca….HVALA

Puncam iz Borovnice čestitke za prikazano igro.

Mišo Radon

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top