Domov / Novice / THUNDER NAPOLNIL MREŽO NASPROTNIKOV

THUNDER NAPOLNIL MREŽO NASPROTNIKOV

Dva meseca treningov sta minila in končno je napočil čas za prvo tekmo. Pomerili smo se z ekipo Olimpije B, ter na koncu slavili z visokimi devetimi goli razlike. Ker v OŠ Prežihov Voranc še vedno prenavljajo parket, in smo zato še brez enega samega treninga na velikem igrišču, je bilo pred tekmo kar nekaj neznak. Tudi sestava ekipe je letos malo drugačna, nekaj članov je odšlo, v ekipi pa je nekaj novih obrazev. Napadalne trojke so se od lani spremenile, zamenjala sta se tudi branilska para, ki pa sta svoje delo opravila odlično.

Ekipa Thunderja je na vrata Olimpije pritiskala od samega začetka, prvi gol v novi sezoni pa je že v 53. sekundi zabil David Mirc. Prva tretjina je minila v znamenju branjenja gostiteljev, saj se je tekma večinoma odvijala pred njihovimi vrati. Tudi drugi gol je dosegell David Mirc, tretji gol v prvi tretjini pa je dosegel Rok More.

članek

vir: FBK Olimpija Ljubljana

 

Tudi v drugem delu igre Thunder nasprotnikom ni pustil zadihati. Gola sta dosegla Klemen Mirc in novinec v ekipi Aljoša Čamdžić, ki letos prvič igra državno prvenstvo v floorballu. Do konca tekme je Aljoša zbral dva gola in podajo, kar je seveda odličen izkupiček na njegovem debiju.

V zadnji tretjini smo nadaljevali s podobnim tempom in smo dodobra napolnili mrežo Olimpije B. Najlepši gol tekme je dosegel David Mirc, potem ko je v samostojnem prodoru ugnal tri igralce Olimpije, nato pa še vratarja. Matic Pretnar je prvič ohranil svojo mrežo nedotaknjeno.

Kljub visoki zmagi je bilo v sami igri kar nekaj napak, ki jih bodo igralci s trenerjem poskušali čim prej odpraviti. Olimpija B sicer ni vršila stalnega pritiska na vrata gostov, a vseeno so bili nevarni s streli od daleč, saj se je kar trikrat zatresel okvir naših vrat. Potrebno bo izboljšati obrambno igro napadalcev v tem segmentu igre, saj so oni odgovorni za blokado takih strelov.

Šepala je tudi igra z igralcem več, saj ob dveh takih priložnostih nismo izkoristili nobene.

Naslednji teden ekipa Thunderja spet igra v gosteh, tokrat proti Borovnici Floorballshop. Tekma bo v soboto ob 19. uri v dvorani na Vrhniki. Vabljeni!

 

FBK Olimpija B 0 : 9 FBC Thunder Enos Jesenice

 

Vojašnica Edvard Peperko Ljubljana, 27.09.2014 ob 18.30

Sodnika: Pristavec, Matijašević

 

0:1 David Mirc (Aljoša Čamdžić) 1′

0:2 David Mirc (Miha Rezar) 16′

0:3 Rok More (Miha Jekler) 20′

0:4 Klemen Mirc (David Mirc) 39′

0:5 Aljoša Čamdžić (Rok More) 40′

0:6 David Mirc 42′

0:7 David Mirc 46′

0:8 Aljoša Čamdžić (David Mirc) 50′

0:9 Klemen Mirc 55′

 

Ekipa Thunderja: Matic Pretnar, Andraž Vovk, Sebastjan Mulej, David Mirc, Miha Rezar, Miha Jekler, Aljoša Čamdžić, Miha Brudar, Jure Noč, Denis Bakonić, Uroš Franc, Rok More, Klemen Mirc

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top