Domov / Novice / SUVEREN DEBI V DOMAČI DVORANI

SUVEREN DEBI V DOMAČI DVORANI

Najboljša predstava letošnje sezone in visoka zmaga nad drugo ekipo Borovnice sta zaznamovali naš debi v domači dvorani, kjer se je zbralo kar lepo število gledalcev.

Že od prvega piska naprej smo igrali napadalno, zato je bil prvi doseženi gol le vprašanje časa. Tudi tokrat je zanj poskrbel David Mirc, ki je v peti minuti matiral nasprotnega vratarja. Tekma se je nato malo umirila, a vseeno je bil Thunder boljši nasprotnik, do drugega gola pa smo čakali vse do 18. minute, ko je še enkrat več zadel David Mirc. Na žalost smo takoj v naslednjem napadu izgubili žogico v nevarnem položaju,  igralci Borovnice pa so to kaznovali s hitrim protinapadom in z golom v naši mreži.

Od tega trenutka dalje pa je na igrišču igrala samo ekipa Thunderja, saj smo do konca tekme prerešetali vrata Borovnice. Druga tretjina je bila izjemna, zabili smo kar osem golov, sama igra pa je bila hitra, atraktivna in predvsem učinkovita.

Neprestano smo vršili pritisk na vrata nasprotnikov in s hitrimi podajami razbijali njihovo obrambo. Tokrat je še posebej blestel prvi napad, ki je dosegel kar trinajst golov.

Z novima dvema točkama smo tako zadržali vodstvo na lestvici 1. SFL, ampak pretirane evforije vseeno ni, saj se vsi zavedamo, da bo sezona še zelo dolga. Sedaj nas čakajo tri tekme proti nasprotnikom iz zgornjega dela lestvice, zato bo potrebno vse tekme odigrati maksimalno.

Čez tri tedne gostujemo pri ekipi Galaksa, nato pa nas čakata še dve domači tekmi, najprej proti Jawsom in nato še proti ekipi Polycom Brlog.

 

FBC THUNDER ENOS JESENICE  14:2 FBC BOROVNICA B

(3:1, 8:0, 3:1)

Strelci za Thunder:

David Mirc (4G+5P)
Klemen Mirc (3G+3P)
Aljoša čamdžić (3G+1P)
Rok More (3G+1P)
Jure Noč (1G)
Sebastjan Mulej (1P)

 

Osnovna šola Prežihov Voranc Jesenice, 25.10.2014 ob 15.00

Sodnika: Brajić, Ekar

Izključitve: Thunder 0 min, Borovnica 0 min

Ekipa Thunderja: Matic Pretnar, Jure Jensterle, Sebastjan Mulej, David Mirc, Miha Rezar, Miha Jekler, Aljoša Čamdžić, Miha Brudar, Jure Noč, Denis Bakonić, Uroš Franc, Klemen Mirc, Rok More

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top