Domov / Novice / ŠE VEDNO STOODSTOTNI

ŠE VEDNO STOODSTOTNI

 

Začetek novega leta smo začeli v slogu starega, z novo zmago in dodatnima dvema točkama na računu. Po dokaj dolgem tekmovalnem premoru smo se v domači dvorani drugič pomerili proti ekipi Insport mladi. Prva skupna tekma se je končala z našim zmagoslavjem in rezultatom 5 : 3.

Ekipa Insporta je na zadnji tekmi visoko premagala drugouvrščeno ekipo lige, Galaks iz Železnikov, kar je bil samo še en dokaz več, da jih ne gre podcenjevati.

Začetek je bil silovit, saj smo povedli že v prvi minuti. Prvo tretjino smo odigrali v zelo visokem tempu, si pripravljali priložnost za priložnostjo, ampak namesto visokega vodstva smo na odmor odšli s poravnanim rezultatom. Kljub temu lahko rečemo, da je bilo to kljub slabi realizaciji ena boljših letošnjih tretjin.

2015-01-24 16.00.21

V začetku druge tretjine je sledil padec v igri, igralci Insporta so vzpostavili ravnotežje in vse je kazalo na razburljivo nadaljevanje tekme. Povedli smo v 29. minuti, ko je po samostojni akciji lepo zadel Rok Kalan. Gostje se niso vdali in v 35. minuti so prišli do izenačenja. Večina priložnosti Insporta na tekmi je bila posledica strelov od daleč in tudi njihov drugi gol je padel na ta način.

Izenačenje nas je dokončno prebudilo in v razmaku treh minut smo zabili tri gole. Dvakrat je bil uspešen David Mirc, enkrat pa Jure Noč. Gol za vodstvo s 5 : 2 smo dosegli prav v zadnji sekundi druge tretjine.

Gostje iz Škofje Loke se niso predali in v 52. minuti je bila razlika samo še en gol. S svojim tretjim golom na tekmi je David Mirc v 55. minuti poskrbel za bolj mirno nadaljevanje tekme, končni rezultat 7 : 4 pa je minuto kasneje postavil Rok More.

Do konca sezone nas čaka še pet tekem. Že naslednji teden bomo doma gostili ekipo Olimpije B, v začetku februarja pa gostujemo na Vrhniki pri drugi ekipi Borovnice. Sedaj smo v odločilnem delu prvenstva, zato kljub vodstvu na lestvici na sme biti nobenega popuščanja.

 

FBC THUNDER ENOS JESENICE  7:4  FBK INSPORT MLADI

(1:1, 4:1, 2:2)

1:0 Klemen Mirc (David Mirc) 1′
1:1 Gašper Krajnik (Aleš Dolenc) 5′
2:1 Rok Kalan 29′
2:2 Tevž Bohinc (Gašper Triler) 35′
3:2 David Mirc (Miha Rezar) 38′
4:2 Jure Noč (Andraž Vovk) 38′
5:2 David Mirc (Denis Bakonić) 40′
5:3 Gašper Dagarin (Lovro Žnidar) 45′
5:4 Lovro Žnidar (Tevž Bohinc) 52′
6:4 David Mirc (Aljoša Čamdžić) 55′
7:4 Rok More (Rok Kalan) 56′

 

Osnovna šola Prežihov Voranc Jesenice, 24. 1. 2015, ob 15:00

Sodnika: Zupančič, Zorman

Izključitve: Thunder 4 min, Insport 2 min

 

Ekipa Thunderja: Jan Šolar, Matic Pretnar, Sebastjan Mulej, Denis Bakonić, Rok More, Rok Kalan, Aljoša Čamdžić, Klemen Mirc, David Mirc, Andraž Vovk, Jure Noč, Uroš Franc, Miha Rezar

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top