Domov / Novice / PROTI JAWSOM NI ŠLO

PROTI JAWSOM NI ŠLO

 

Ekipa Jawsov je poskrbela za končanje niza dvanajstih zaporednih zmag naše ekipe ter nam prizadejala prvi letošnji poraz.

Tudi tokrat smo na tekmo odšli oslabljeni, saj je manjkalo kar nekaj pomembnih igralcev. Že v prejšnjem krogu smo si sicer zagotovili prvo mesto v ligi, kljub temu pa smo si želeli nove zmage. Tudi gostitelji so bili odločeni, da pridejo do novih dveh točk, ki bi jih zelo približali končnemu drugemu mestu. Tekmo si je ogledalo kar lepo število gledalcev, domači navijači pa so z organiziranim navijanjem poskrbeli za dobro vzdušje.

Začetek tekme je bil dokaj zaspan in je minil v tipavanju terena obeh nasprotnikov. Povedli smo v 10. minuti, ko je po podaji Jureta Noča svoj drugi gol v letošnji sezoni dosegel branilec Miha Brudar. Po našem golu so domači igralci začeli igrati zelo agresivno in si prislužili kar nekaj izključitev. Naša igra z igralcem več pa tokrat ni bila na nivoju, saj si praktično nismo pripravili nekih resnih priložnosti. Prva tretjina se je tako končala z našo prednostjo enega zadetka.

Drugi del igre smo začeli dobro in po lepo uigrani akciji povedli z dvema goloma. Gol je dosegel Aljoša Čamdžić, podal pa je Rok More, ki je tokrat mesto branilca zamenjal za mesto centra prvega napada. Le minuto kasneje je domači igralec že po sodniškem pisku odrival našega igralca, kar je privedlo do prerivanja in rdečega kartona za našega igralca. Še enkrat več se je izkazal sodnik, s katerim smo že v preteklosti imeli zelo slabe izkušnje na naših tekmah. Na koncu seveda vedno obvelja volja sodnikov, ki zaradi neobstoječega nadzora sojenja lahko počnejo, kar se jim zahoče.

Domača ekipa je tako imela kar pet minut igralca več, smo pa vseeno v tem obdobju prejeli ”le” en gol. Na žalost je po preteku kazni prišlo do padca koncentracije ter utrujenosti igralcev, kar so domačini znali izkoristiti. V razmaku treh minut so zabili tri gole in pred začetkom zadnje tretjine prišli do lepega vodstva.

V zadnjem delu igre smo gledali raztrgano igro z ogromno prekrški in izključitvami, saj sta si ekipi prislužili kar devet malih kazni. Nekaj upanja nam je ob igri z igralcem več dal Denis Bakonić, a napak je bilo preprosto preveč. Gostje so hitro znova zadeli, nato pa smo prejeli še gol z igralcem več. Le malo kasneje so domačini imeli na voljo še kazenski strel, ki pa ga je naš vratar ubranil.

Zmaga je tako zasluženo ostala doma, mi pa bomo priložnost  za novi dve točki iskali na zadnji tekmi sezone, ko gostujemo pri ekipi Polycom Brlog.

 

FBK JAWS 6 : 3 FBC THUNDER ENOS JESENICE

(0:1, 4:1, 2:1)

0:1 Miha Brudar (Jure Noč) 10′
0:2 Aljoša Čamdžić (Rok More) 25′
1:2 Matej Volek (Miha Vozelj) 29′ PP
2:2 Primož Kavčič 33′
3:2 Sašo Cigale 34′
4:2 Sašo Cigale (Žan Slivnik) 36′
4:3 Denis Bakonić (Aljoša Čamdić) 49′
5:3 Žan Slivnik 50′
6:3 Sašo Cigale 56′ SH

Osnovna šola Dobrova, 7. 3. 2015, ob 18.00

Sodnika: Kržić, Matijašević

Izključitve: Jaws 14 min, Thunder 17+20

Ekipa Thunderja: Jan Šolar, Matic Pretnar, Sebastjan Mulej, Miha Brudar, Denis Bakonić, Klemen Mirc, Rok More, Miha Jekler, Jure Noč, Miha Rezar, Aljoša Čamdžić

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top