Domov / Novice / ODLIČNA PREDSTAVA ZA DESETO ZAPOREDNO ZMAGO

ODLIČNA PREDSTAVA ZA DESETO ZAPOREDNO ZMAGO

 

Floorball sezona 1. SFL se počasi bliža koncu, mi pa z novo odlično predstavo ostajamo kandidat za uvrstitev v elitno floorball ligo.

Na predzadnji domači tekmi letošnje sezone se je na tribunah zbralo tudi nekaj navijačev skupine Ultras Jesenice, ki so s glasnim navijanjem poskrbeli za odlično vzdušje. Navijačem se ob tej priložnosti zahvaljujemo za podporo ter upamo, da nas bodo spremljali tudi v prihodnje.

navijaci

Podobno kot na prejšnji tekmi, je tudi tokrat že v prvi minuti zadel Klemen Mirc in povedel domačo ekipo v vodstvo. Le minuto kasneje smo znova zadeli, tokrat je bil v gneči pred golom najbolj spreten Uroš Franc, a sta sodnika zaradi odboja vseeno dosodila avtogol. Igralci Olimpije so že v 3. minuti prišli do znižanja rezultata, nato pa smo prevzeli popolno pobudo na igrišču.

Gostujoči igralci so začeli s taktiko prekrškov, saj so neprestano ovirali naše organizatorje igre, ne glede na to ali so bili pri žogici ali ne. Na srečo se jim ta taktika ni obrestovala, saj smo z dvema goloma ob igri z igralcem več le še povišali naše vodstvo. Zadela sta Aljoša Čamdžić in Klemen Mirc. Do konca prve tretjine smo z še dvema goloma Olimpiji že dokončno ušli. Z lepim strelom je najprej zadel Miha Jekler, nato pa še David Mirc.

Le-ta je nato imel svoj ”show”, saj je v drugi tretjini dosegel še tri zaporedne gole, še enega pa je pristavil Aljoša Čamdžić.

V zadnji tretjini smo nekoliko popustili, a vseeno smo bili uspešnejši tudi v tem delu igre. Gol za hat-trick je najprej dosegel Aljoša Čamdžić, nato pa je v slabi minuti še dvakrat zadel Uroš Franc za končno visoko in povsem zasluženo zmago.

Veseli nas dejstvo, da sta oba napada odigrala tekmo na visokem nivoju, ter kar štirje doseženi goli v igri z igralcem več. V tej sezoni še nismo oddali točke, a dokler si tudi matematično ne zagotovimo napredovanja v elito, ne bo popuščanja. V zadnjih štirih tekmah bomo trikrat gostovali, že prihodnji teden tako potujemo na Vrhniko, kjer bo naš nasprotnik ekipa Borovnica B.

 

FBC THUNDER ENOS JESENICE 13 : 2 FBK OLIMPIJA B

(6:1, 4:0, 3:1)

1:0 Klemen Mirc (Aljoša Čamdžić) 1′
2:0 OG 2′
2:1 Matej Kysselef (Janez Jugovic) 3′
3:1 Aljoša Ćamdžić (David Mirc) 8′ PP
4:1 Klemen Mirc (David Mirc) 11′ PP
5:1 Miha Jekler (Andraž Vovk) 13′
6:1 David Mirc 15′
7:1 David Mirc 28′
8:1 David Mirc (Jure Noč) 29′
9:1 David Mirc (Klemen Mirc) 33′ PP
10:1 Aljoša Čamdižić (Denis Bakonić) 35’PP
11:1 Aljoša Čamdžić (David Mirc) 42′ SH
12:1 Uroš Franc (Miha Jekler) 48′
13:1 Uroš Franc 49′
13:2 Blaž Hrovat (Janez Jugovic) 56′

 

Osnovna šola Prežihov Voranc Jesenice, 31.01.2015 ob 15.00

Sodnika: Matijašević, Kržić

Izključitve: Thunder 6 min, Olimpija 10+10 min

Ekipa Thunderja: Jan Šolar, Matic Pretnar, Sebastjan Mulej, David Mirc, Miha Brudar, Aljoša Čamdžić, Denis Bakonić, Uroš Franc, Klemen Mirc, Rok More, Miha Jekler, Andraž Vovk, Jure Noč

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top