Domov / Novice / NOVI DVE TOČKI IN IGRA ZA POZABO

NOVI DVE TOČKI IN IGRA ZA POZABO

Po zmagoslavju in odlični igri v prejšnjem krogu nas je tokrat čakalo še gostovanje na Vrhniki.

Pričakovali smo podobno tekmo kot zadnjič, a tokrat je bila podobnost le v rezultatskem smislu, saj je bila igra precej slabša. Igrali smo nepovezano, razen redkih izjem je bilo preveč individualnih akcij, zato nam igra ni stekla.

Prvi gol na tekmi in v dresu Thunderja je dosegel Uroš Franc (za vodstvo 1 : 0). Kmalu je zabil še svoj drugi gol, rezultat prve tretjine pa je postavil Miha Brudar.

V drugi tretjini se je nadaljevalo po podobnem scenariju. Igralke Borovnice so z disciplinirano in agresivno igro dokaj uspešno ustavljale naše napade, svoje pa je dodala tudi odlična vratarka Tanja Matijašević. V tem delu igre smo zadeli štirikrat, ob prejetem golu pa se je druga tretjina končala z rezultatom 1 : 7. Končni rezultat sta postavila Rok More in Jure Noč z goloma v zadnji tretjini.

V soboto, 11. 10., bo potrebno igrati precej bolje, saj nas čaka eno težjih gostovanj pri ekipi Insport mladi. To je tehnično dobra ekipa, vseeno pa gremo kot v vse druge tekme letošnje sezone tja po zmago in novi dve točki.

 

Borovnica Floorballshop 1 : 9 FBC Thunder Enos Jesenice

(0:3, 1:4, 0:2)

OŠ Antona Slomška Vrhnika, 04.10.2014 ob 19.00

Sodnika: Vehovec, Likar

 

Strelci za Thunder: David Mirc (1+2), Uroš Franc (2+0), Aljoša Čamdžić (2+0), Klemen Mirc (1+1), Miha Brudar (1+1), Jure Noč (1+1) Andraž Vovk (0+2), Rok More (1+0), Miha Jekler (0+1)

Izključitve: Borovnica 0 min, Thunder 2 min

 

Ekipa Thunderja: Matic Pretnar, Andraž Vovk, Sebastjan Mulej, David Mirc, Miha Rezar, Miha Jekler, Aljoša Čamdžić, Miha Brudar, Jure Noč, Denis Bakonić, Uroš Franc, Rok More, Klemen Mirc, Aleksander Jurašek

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top