Domov / Novice / NOVA ZMAGA ZA POPOLN PRVI DEL PRVENSTVA

NOVA ZMAGA ZA POPOLN PRVI DEL PRVENSTVA

 

Polovica prvenstva je mimo, ekipa Thunderja pa ostaja pri polnem izkupičku sedmih zmag na sedmih odigranih tekmah. V domači dvorani smo s 7 : 4 premagali ekipo Polycom Brloga iz Škofje Loke.

Kot vedno do sedaj smo tekmo začeli zelo napadalno in si priigrali nekaj priložnosti, ampak brez končnega uspeha. V 5. minuti so tako do vodstva nepričakovano prišli gostujoči igralci, kar pa nas ni preveč zmedlo. Že v osmi minuti je za izenačenje poskrbel Klemen Mirc, le dve minuti kasneje pa smo ob igri z igralcem več ob lepi akciji povedli, zadel je Aljoša Ćamdžić. Minila je samo še minuta in znova smo zadeli v polno, tokrat se je pred golom dobro znašel branilec Sebastjan Mulej, ki je vodstvo povišal na 3 : 1. Gostje so do konca tretjine po hitrem protinapadu  znižali zaostanek.

Drugo tretjino smo sicer začeli odlično, že po 30. sekundah je namreč Aljoša Čamdžić dosegel še drugi gol na tekmi, a nato smo precej popustili in ta del igre odigrali precej medlo. Tako smo, kot je na zadnjih tekmah že običaj, v tretji tretjini zopet morali prestaviti v najvišjo prestavo in še enkrat več nas je to pripeljalo do zmage.

Z dvema zaporednima goloma je naše vodstvo najprej povišal David Mirc, nato pa je svoj strelski večer s hat-trickom zaključil še Aljoša Čamdžić.

Sedem tekem, sedem zmag, od tega štiri na gostovanju, gol razlika pa je 54 : 17. V tem koledarskem letu bomo odigrali še tekmo proti ženski ekipi Borovnice, novi dve točki pa sta seveda nujni.

 

FBC THUNDER ENOS JESENICE  7:4  POLYCOM BRLOG

(3:2, 1:1, 3:1)

0:1 Cvetko Dolenc 5′
1:1 Klemen Mirc (Aljoša Čamdžić) 8′
2:1 Aljoša Čamdžić (Klemen Mirc) 10′ PP
3:1 Sebastjan Mulej 11′
3:2 Tadej Rudolf (Cvetko Dolenc) 15′
4:2 Aljoša Čamdžić (David Mirc) 21′
4:3 Miha Sotlar (Žan Jevšnik) 26′
5:3 David Mirc (Klemen Mirc) 41′
6:3 David Mirc (Uroš Franc) 54′
7:3 Aljoša čamdžić (David Mirc) 55′
7:4 Uroš Kokalj (Aleš Jevšnik) 58′

 

Osnovna šola Prežihov Voranc Jesenice, 13. 12. 2014 ob 14:00

Sodnika: Pristavec, Zupančič

Izključitve: Thunder 4 min, Polycom 4 min

Ekipa Thunderja: Matic Pretnar, Jan Šolar, Sebastjan Mulej, David Mirc, Miha Rezar, Miha Jekler, Aljoša Čamdžić, Miha Brudar, Denis Bakonić, Uroš Franc, Klemen Mirc, Rok More, Rok Kalan, Andraž Vovk

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top