Domov / Novice / NA PRVI TEKMI OSTALI BREZ TOČK

NA PRVI TEKMI OSTALI BREZ TOČK

Thunder je letošnjo sezono otvoril z domačo tekmo proti ekipi Borovnica B in doživel tudi prvi poraz. Pred tekmo je bilo med igralci čutiti vznemirjenje, saj je bila za mnoge to sploh prva tekma v državnem prvenstvu.

Thunder je srečanje začel dobro in že na začetku druge minute povedel, ko je po podaji Davida Mirca lepo zadel Jue Noč. Pobudo je Thunder obdržal tudi naslednjih nekaj minut, nato je sledil rahel padec v igri in gostje so to hitro znali kaznovati z zadetkom. Igralci Borovnice so do izenačenja prišli v 9. minuti, ko je zadel Boštjan Pervinšek. Do konca prve tretjine se rezulat ni več spremenil, gledali pa smo dokaj napadalno in odprto tekmo. Gostujoči igralci so drugo tretjino začeli silovito in 25. minuti prišli do vodstva z dvema goloma prednosti. Nato je stvari v svoje roke prevzel domači igralec David Mirc in z dvema zadetkoma v roku štirih minut poskrbel za izenačenje.

Na žalost pa so gostje ponovno povedli pol minute pred koncem tretjine in tako odšli na premor s psihološko prednostjo. V zadnji tretjini smo gledali jalove napade Thunderja, ki jim ni več uspelo zatresti mreže nasprotnika. Vratarja obeh ekip sta zaklenila svoji mreži in tako so se prve zmage sezone veselili gostujoči igralci.

Vtis po prvi tekmi je kljub porazu dober. Thunder je bil povsem konkurenčen ekipi Borovnice in z malo več sreče (dve vratnici), ter boljšim zaključnim strelom, bi se tekma lahko končala tudi drugače.

Naslednjo tekmo bomo odigrali v  soboto 19.10 v Železnikih proti klubu FBK Galaks.

 

Oš Prežihovega Voranca Jesenice

Sodnika: Zupančič. Lavtar

FBC THUNDER JESENICE  3 – 4  FBC BOROVNICA B

(1:1,2:3,0:0)

1:0 Noč (D.Mirc) 2′

1:1 Pervinšek (Demšar) 9′

1:2 Bizjak 24′

1:3 Kranjc (Pervinšek) 25′

2:3 D. Mirc 26′

3:3 D.Mirc 30′

3:4 Petrič 40′

Izključitve: Thunder 2 min, Borovnica 4 min

Ekipa Thunderja: Jure Jensterle, Sebastjan Mulej, Miha Brudar, Gaj Slivnik, Dario Gros, Jernej Rozman, Jure Noč, David Mirc, Klemen Mirc, Jaka Jerala, Andraž Vovk, Miha Rezar, Miha Jekler, Aleksander Jurašek

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top