Domov / Novice / BREZ TEŽAV DO NOVIH DVEH TOČK

BREZ TEŽAV DO NOVIH DVEH TOČK

 

Zadnja tekma koledarskega leta je postregla z enosmernim prometom proti vratom gostujočih igralk in visoko zmago naše ekipe.

Prvo srečanje teh dveh ekip se je končalo z našim zmagoslavjem (9:1), je bila pa to ena slabših predstav Thunderja v letošnji sezoni. Tokrat smo odigrali bolj učinkovito, kar se je poznalo tudi na končem rezultatu. Tekmo so vzeli dokaj resno in skušali igrati našo igro, ne glede na nasportnika.

O samem poteku srečanje ni kaj dosti za dodati, saj je padlo ogromno zadetkov, razlika v kvaliteti pa je pač prevelika.

Sedaj naš čaka (pre)dolg premor, naslednjo tekmo bomo odigrali šele 24. januarja. V goste prihaja ekipa Insport mladi, nova zmaga pa je seveda nujna.V dosedanjem delu prvenstva še nismo oddali točk, je pa uvrstitev v elitno ligo še precej oddaljena, saj najbližji zasledovalci ne zaostajajo veliko.

 

FBC THUNDER ENOS JESENICE  25:2 FBC BOROVNICA FLOORBALLSHOP
(5:0, 11:1, 9:1)

David Mirc 7G+11A
Klemen Mirc 6G+3A
Aljoša Čamdžić 5G+1A
Miha Rezar 5G
Sebastjan Mulej 2G
Miha Brudar 1A

 

Osnovna šola Prežihov Voranc Jesenice, 27.12.2014 ob 15.00

Sodnika: Brajić, Ekar

Izključitve: Thunder 2 min, Borovnica 2 min

Ekipa Thunderja: Jan Šolar, Matic Pretnar, Sebastjan Mulej, David Mirc, Miha Rezar, Aljoša Čamdžić, Miha Brudar, Denis Bakonić, Klemen Mirc, Andraž Vovk

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top