Domov / Novice / BORBENA PREDSTAVA ZA ZAKLJUČEK SEZONE

BORBENA PREDSTAVA ZA ZAKLJUČEK SEZONE

Šest mesecev bojev za uvrstitev v elitno slovensko floorball ligo je končanih. Ekipa Thunderja je včeraj v Škofji Loki dodala še trinajsto zmago na svoj račun ter tako zanesljivo osvojila letošnjo izvedbo 1. SFL.

Na tekmo smo odpotovali precej oslabljeni, saj je manjkalo kar nekaj igralcev, poleg tega pa smo bili primorani narediti tudi nekatere druge spremembe pri sestavi napadov. David Mirc se je tako zaradi še ne povsem sanirane poškodbe tokrat preizkusil v vlogi branilca, mesti napadalca pa sta zasedla branilca Denis Bakonić in Rok More. Na mestu centra v prvem napadu je bil kljub poškodbi primoran zaigrati Andraž Vovk.

Začetek tekme je bil tokrat slab, saj so domači igralci povedli že v začetku tretje minute. Za izenačenje je bilo potrebno čakati do osme minute, ko je za gol poskrbel David Mirc. Isti igralec je le minuto kasneje ob igri z igralcem več poskrbel za naše vodstvo, ki pa ni trajalo prav dolgo. Domačini so najprej izenačili, nato pa tri minute pred koncem tretjine znova prešli v vodstvo. Ob novem zaostanku smo se le zbrali in z goloma Sebastjana Muleja in Aljoše Čamdžića (zadel je pet sekund pred zvokom sirene) dobili prvo tretjino. V tem delu tekme smo gledali dokaj netekočo igro s precej napakami na obeh straneh igrišča.

V drugi tretjini smo vidli nekaj manj golov, saj sta obe ekipi zadeli po dvakrat. Sicer smo si priigrali kar nekaj lepih priložnosti, a izkoristila sta jih le David Mirc in Andraž Vovk.

V zadnjo tretjino smo došli z minimalno prednostjo, ki so jo domači z golom v 48. minuti izničili. Obetala se je zanimiva končnica in zadnjih pet minut je bilo res vrednih ogleda. David Mirc je v vsega 216 sekundah igre zabil kar štiri gole in svoj strelski dan zaključil pri številki sedem. Ob visokem vodstvu smo seveda mislili, da je že vsega konec, a so domačini v zadnji minuti dosegli še dva gola za končnih 10 : 8 v našo korist.

Tokrat nismo odigrali najboljše tekme, a igralci so kljub poškodbam in odsotnosti soigralcev pokazali svoj karakter za zasluženo zmago.

1

 

POLYCOM BRLOG  8 : 10  FBC THUNDER ENOS JESENICE

(3:4, 2:2, 3:4)

1:0 Jaka Logar (Žan Jevšnik) 3′
1:1 David Mirc (Andraž Vovk) 8′
1:2 David Mirc 9′ PP
2:2 Marko Štibelj (Žan Jevšnik) 10′
3:2 Miha Sotlar (Cvetko Dolenc) 17′ PP
3:3 Sebastan Mulej (Miha Rezar) 17′
3:4 Aljoša Čamdžić (Denis Bakonić) 20′
4:4 Cvetko Dolenc (Andrej Dolenc) 26′
4:5 David Mirc (Miha Brudar) 30′
4:6 Andraž Vovk (Aljoša Čamdžić) 32′
5:6 Cvetko Dolenc 37′
6:6 Cvetko Dolenc 48′ PP
6:7 David Mirc (Rok More) 56′
6:8 David Mirc (Aljoša Čamdžić) 58′
6:9 David Mirc 58′
6:10 David Mirc 59′
7:10 Cvetko Dolenc (Andrej Dolenc) 60′
8:10 Jaka Logar (Žan Jevšnik) 60

 

Športna dvorana Trata, Škofja LOka, 21. 3. 2015, ob 16.00

Sodnika: Likar, Vehovec

Izključitve: Polycom 10 min, Thunder 10 min

Ekipa Thunderja:  Matic Pretnar, Sebastjan Mulej, Miha Brudar, Denis Bakonić, Rok More, David Mirc, Aljoša Čamdžić, Miha Jekler, Andraž Vovk, Miha Rezar

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top